We are hiring

Business Developer Danish Sound Cluster

Vi har en række igangværende projekter og arbejder løbende for at etablere nye projekter inden for lydområdet. Vi har behov for at styrke arbejdet med de bestående projekter og sikre at vi løbende forfølger nye projektmuligheder. Det kan både være projekter i det danske erhvervsfremmesystem, EU-projekter, projekter baseret på fondsmidler eller tilsvarende.

 

Dine opgaver vil omfatte

 • Holde øje med og opsøge kommende projektmuligheder inden for lyd og tilstødende teknologier
 • Opsøge mulige danske og europæiske projektpartnere blandt både virksomheder og forskningsinstitutioner
 • Være med til at definere vores rolle i de kommende projekter – som en af de mindre klynger skal vi sandsynligvis ikke være lead-partner i projekterne
 • Være tovholder på udarbejdelse af projektansøgninger – selve arbejdet vil oftest involvere flere medarbejdere internt og eksternt
 • Stå for opstart af nye projekter indtil de får en mere permanent bemanding
 • Desuden vil du indgå i det løbende arbejde med de bestående projekter, i arbejdet med at opbygge og pleje relationer til nuværende og kommende medlemmer, samt i den fælles opgave med at definere og levere på de fremtidige indsatser, som vi sætter i søen til gavn for lydbranchen

 

Din profil

 • Du har erfaringer fra en stilling, hvor du har arbejdet selvstændigt med tilsvarende opgaver
 • Du kan skrive projektansøgninger på både dansk og engelsk
 • Du har erfaring med eller kendskab til større projekter, og gerne EU finansierede projekter
 • Du trives med at arbejde med komplekse opgaver, både i forhold til indhold og relationer
 • Du tænker strategisk ift. nye muligheder, og du har lyst til at etablere nye relationer til mange forskellige aktører
 • Du er tillidsvækkende og har det godt med at indgå i nye konstellationer
 • Du må gerne have en vis teknisk forståelse, og som minimum lyst til at arbejde med tekniske emner
 • Du er stærk i projektøkonomi, og ved hvad der skal til for at sikre et økonomisk bæredygtigt projekt

Vi har kontorer i Struer og i København, og vi er fleksible I forhold til arbejdssted. Hjemmearbejde kan være en del af jobbet. Vi er åbne i forhold til arbejdstid på 3 – 5 dage om ugen. Forventet tiltrædelse 1. januar 2023.

Har du lyst til at høre mere er du velkommen til at kontakte direktør Torben Vilsgaard på tlf. 2926 0000 – alternativt modtager vi gerne en kortfattet ansøgning og CV på tv@danishsound.org. Ansøgninger vil blive evalueret løbende.

 

Danish Sound Cluster

Er den danske klynge for lydindustrien. Danmark har en ledende international rolle indenfor høreapparater, audio og akustik. Branchen beskæftiger mere end 50.000 ansatte og omsætter for DKK 70 mia. årligt fordelt på 700 virksomheder. Danish Sound Clusters hovedopgave er at styrke innovationen i de danske lydvirksomheder. Det gør vi bl.a. ved at gennemføre en række aktiviteter som fx webinarer, fysiske events, projektsamarbejder og netværk. Vi har fokus på at formidle viden fra danske universiteter mv til virksomheder og at virksomhederne arbejder med at bruge hinanden. Vi er på vej til at være 7 ansatte. Formelt set er vi en forening, og vores medlemmer dækker +90% af branchen.

 

Teamet 

Vores sekretariat ligger i Struer, og vi har desuden kontorer i Hørsholm og København. Der er fleksibilitet til at arbejde hjemmefra, men vi prioriterer tiden til møder hos vores medlemmer højt. Hver morgen mødes vi online til ”tjek-ind”, koordinerer dagens opgaver, sparrer med hinanden og følger op på de spørgsmål, som er opstået. 

Gennemsigtighed og et højt informationsniveau er nøglebegreber for, at vi sammen lykkes med de forskelligartede – og ofte nye – opgaver, som vi skal løse. Du vil møde et stærkt team med meget forskellige baggrunde, der er opsat på at lykkes i fællesskab. Der er god plads til, at også du bringer dine kompetencer i spil i dette team og er med til at sætte dit præg på opgaverne. 

Med nærvær, åbenhed og nysgerrighed arbejder vi på at styrke det interne netværk til nøglespillere i lydbranchen. Virksomheder og vidensinstitutioner bekræfter os i, at en lyttende og involverende tilgang til dialogen med vores interessenter skaber høj værdi – og at denne værdi både er relevant og vigtig for vores egne medlemmer og for resten af det lydmiljø, som vi arbejder med. 

 

Se mere på www.danishsound.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: