Netværk for lydvirksomheder der arbejder med produkter der skal testes og godkendes

Formål og indhold:

Du arbejder med fysiske lydprodukter, hvor der er behov for en række test og / eller godkendelser. Det kan være frivillige tests der kvalitetstester produktet, f.eks. klimatest, transporttest mv., eller der kan være tale om lovpligtige tests der er nødvendige for at få et produkt typegodkendt, f.eks. en europæisk CE-godkendelse.

Gruppen kommer til at arbejde med disse områder, og medlemmerne kommer selv til at prioritere, hvad der skal være fokus på – det kan f.eks.  være hvilke test er nødvendige, hvordan designes produkter så de kan opfylde testkravene, hvad kan man selv teste, hvem kan hjælpe med test, hvilken dokumentation er nødvendig osv.

De konkrete temaer aftales fra gang til gang for at sikre høj relevans og aktualitet.

Udbytte:

Arbejdsformen bliver at deltagerne sparrer med hinanden, i fællesskab opbygger kompetencer og udveksler erfaring fra virksomhederne. Desuden vil vi i fællesskab sikre, at vi får adgang til den nyeste viden om metoder, standarder og effektive værktøjer indenfor testområdet.

Du får adgang til et tæt og fortroligt netværk, hvor man kan inspirere hinanden og hvor der skabes samarbejder med andre, der arbejder med de samme områder, og hvor alle har en tilknytning til den danske lydbranche.

Afvikling: 

Danish Sound Cluster står for alt det praktiske og sikrer en effektiv facilitering, så I kan koncentrere Jer om indholdet og netværket. Der afholdes fire møder årligt i gruppen, og gruppen bestemmer selv formen.

Send din interessetilkendegivelse til Murielle De Smedt, mds@danishsound.org, og du får besked når der er tilslutning nok til at vi starter gruppen.

Hvis du vil vide mere om det faglige indhold, status, øvrige netværksgruppemedlemmer, mm., er du velkommen til at kontakte Torben Vilsgaard, tv@danishsound.org eller 2926 0000.

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læse mere om Innovationskraft HER

Sign up

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: