Netværk for test og godkendelse af lydprodukter

Kom godt i gang med godkendelse og certificering af jeres fysiske produkter 

Formål og indhold

Netværksgruppen er for dig, der arbejder med fysiske lydprodukter, hvor der er behov for en række test og / eller godkendelser. Det kan være frivillige test, der kvalitetstester produktet, fx klimatest, transporttest mv. Der kan også være tale om lovpligtige tests, der er nødvendige for at få et produkt typegodkendt, fx en europæisk CE-godkendelse. 

Gruppen kommer til at sætte fokus på disse områder, og gruppemedlemmerne kommer selv til at prioritere, hvad der skal være fokus på.

Det kan fx være: 

  • Hvilke test er nødvendige? 
  • Hvordan designes produkter så de kan opfylde testkravene? 
  • Hvad kan man selv teste? 
  • Hvem kan hjælpe med test? 
  • Hvilken dokumentation er nødvendig? 

 De konkrete temaer aftales fra gang til gang for at sikre høj relevans og aktualitet. 

Udbytte

Arbejdsformen bliver at deltagerne sparrer med hinanden, i fællesskab bygger kompetencer og udveksler erfaring fra virksomhederne. Desuden vil vi i fællesskab sikre, at vi får adgang til den nyeste viden om metoder, standarder og effektive værktøjer indenfor testområdet.  

 Du får adgang til et tæt og fortroligt netværk og gensidig inspiration. Du får mulighed for at samarbejde med andre, der lige som dig har ansvar for test og certificering i virksomheder i den danske lydbranche. 

Oplægsholdere og faglige sparringspartnere: 

For spørgsmål til netværket, kontakt venligst netværksfacilitator

Torben Vilsgaard, tv@danishsound.org – tlf. 2926 0000

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læse mere om Innovationskraft HER

Tilmeld dig

Danish Sound Cluster

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: