Auralisering af Urbane Lydlandskaber

Dato: 30 november 2023

Tid: 14.00 – 16.30

Sted: FORCE Technology, Venlighedsvej 4, 2970 Hørsholm

Sprog: dansk

Format: seminar

Pris: gratis

Forplejning: kaffe & kage

Deltag i vores seminar om trafikstøj og vejbyggeprojekter, som vi organiserer i samarbejde med FORCE Technology, og bliv præsenteret for et helt nyt auraliseringsprojekt. Du får her en unik og spændende mulighed for at lytte til lydeksempler af de udarbejdede auraliseringer, samt virkningen af støjreducerende tiltag som f.eks. støjskærme.

Målgruppe

Eventet er for dig, der arbejder med veje enten som rådgiver eller myndighed i kommunerne, i en stilling som f.eks. planlægger eller sagsbehandler. Eller også er du bare interesseret i støj og støjbekæmpelse.

Programmet for dagen indeholder:

  • Introduktion af Danish Sound Cluster og FORCE
  • Baggrund og historisk overblik
  • Udregning af auraliseringer
  • Demo af værktøjer og brugertilgængelighed
  • Lydlandskabets betydning
  • Lyttesessions

Vi opfordrer til feedback og ser frem til en åben diskussion om virkningen af auraliseringerne løbende, da projektet stadig er under udvikling. Derudover bliver der rig mulighed for at tale med kolleger og ligesindede under hele seminaret.

Mød eksperterne:

Per Finne

Senior Specialist, Acoustics hos FORCE Technology

Per er en solid all-round akustiker med bred erfaring inden for transportsektoren, og har i en årrække arbejdet ihærdigt med auraliseringer og formidling af sin ekspertise inden for støj. Per underviser desuden på en række kurser, heriblandt Referencelaboratoriets ”Miljømåling – ekstern støj” og ”Miljømåling – trafikstøj”.

Per Finne – Force Technology 

Erik Thysell

Acoustic consultant hos Force Technology

Erik har siden 2004 arbejdet med støj og vibrationer – og siden 2010 hos FORCE Technology (tidl. DELTA). Her har Erik arbejdet med bygningsakustik, flystøj og generel udendørs lydudbredelse. Erik står på et stærkt teoretisk fundament og arbejder med udvikling og vedligeholdelse af den fælles nordiske støjudbredelsesmetode Nord2000.

Erik Thysell – Force Technology

Deltagere i dette arrangement giver automatisk Danish Sound Cluster tilladelse til at bruge billeder og videoer fra arrangementet i markedsføringsmateriale, der promoverer klyngeaktiviteter. Kontakt venligst Murielle De Smedt (mds@danishsoundcluster.dk), hvis du ønsker at trække din tilladelse tilbage.

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Denne event blev skabt i samarbejde med FORCE Technology. Deltagerlisten for denne begivenhed vil blive delt med IDA kun til statistisk brug.

Danish Sound Cluster

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: