Iværksætteri

Har du startet eller overvejer egen virksomhed inden for lyd? – så er du kommet det rette sted

Startups inden for lydteknologi skal sikre fremtiden 

Lydteknologi er en dansk styrkeposition med en række etablerede virksomheder, som står stærk på verdensmarkedet. Hvis lydindustrien fortsat skal udvikle sig, er det vigtigt, at der udvikles nye virksomheder, der på sigt kan blive globale spillere og bidrage til øget livskvalitet gennem vækst, innovation og nye jobs. 

Iværksættere har den vigtige rolle at udfordre det bestående med nye perspektiver og idéer og er derfor en vigtig komponent i en velfungerende klynge som Danish Sound Cluster. Hertil kommer iværksættervirksomhedernes evne til at skalere så man på sigt kan udvikle og erobre nye markeder.

Danish Sound Cluster er derfor dedikeret til at hjælpe iværksættere i alle facetter på den spændende rejse gennem inspiration, opstart, skalering og ikke mindst samarbejde med etableret forskning og industri. 

Vi tilbyder således både startup-program og -netværk, ligesom vi samarbejder med andre eksterne aktører og medlemmer omkring inkubation og acceleration af startups. Desuden faciliteter vi matchmaking til erfarne mentorer fra lydbranchen.

Danish Sound Cluster

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: