SMV:Digital

Date: 20 september @11.00 - 12.00

FormatOnline (teams) 

Pris: gratis

Sprog: dansk

 

SMV:Digital hjælper små og mellemstore virksomheder i gang med at udnytte de forretningsmæssige muligheder inden for digitalisering. Puljen er landsdækkende og indeholder tilskudsvouchers til køb af privat rådgivning omkring digital omstilling – lige fra automatisering og e-handel til digital sikkerhed og e-eksport.

Bliv klogere på SMV:Digitals muligheder, som udover tilskudsvouchers til indkøb af privat rådgivning også indeholder en række kompetenceudviklingsmuligheder og tilskud til investering.

 
Arrangementsbeskrivelse

I efteråret er der helt unikke muligheder i regi af SMV:Digital programmet som Erhvervshus Midtjylland er operatør på. De muligheder, vil Danish Sound Cluster og Erhvervshus Midtjylland formidle på et fælles webinar om SMV:Digital.

Mange har behov for digitalisering, men er ikke bevidste om de muligheder, der er forbundet med SMV:Digital, samt processen for at søge om SMV:Digital. Dette webinar vil derfor bidrage med:

  • At give dig en introduktion til SMV:Digital programmet
  • At give dig et indblik i hvilke muligheder, der er forbundet med de forskellige SMV:Digital-puljer
  • Et indblik i hvordan man ansøger


Når du har deltaget på webinaret….

…..så kan du:

  • Vurdere din virksomheds mulighed for søge tilskud i SMV:Digital
  • Starte en ansøgning til SMV:Digital.

…..så ved du:

  • Hvordan du ansøger i SMV:Digital programmet
  • Hvilke virksomheder som kan søge SMV:Digital
  • Hvilke opgaver som er støtteberettigede i SMV:Digital.

… så har du fået: Inspiration til digitaliseringsprojekter i din virksomhed, som kan fremme jeres vækst og produktivitet.

… så ved du hvordan du undgår: At ansøge hvis du ikke opfylder adgangskriterier.

Du kan læse mere om SMV:Digital på www.smvdigital.dk

Arrangørens kontaktinformationer 

SMV:Digital
Anna Maria

Tlf: +45 70220076
info@smvdigital.dk

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelse
n til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Ved tilmelding til dette event, tilføjes du automatisk mailinglisten til Danish Sound Clusters nyhedsbrev og accepteres betingelserne.

Sign up

Participants in this event automatically permit Danish Sound Cluster to use pictures and videos from the event in marketing material that promotes cluster activities. Please contact Murielle De Smedt (mds@danishsound.org) in case you want to withdraw your permittance.

Innovationskraft
When you participate in this event, your time will be used as co-financing for the project Innovationskraft, which is funded by the Danish Business Promotion Board and the Danish Ministry of Higher Education and Science at a standard rate. Read more about Innovationskraft 

Danish Sound Cluster

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: