Netværk for lydvirksomheder der vil arbejde med den grønne dagsorden og FN’s verdensmål

Formål og indhold:

Den grønne dagsorden, FN’s verdensmål, cirkulær økonomi og CO2 reduktioner er alle emner der begynder at fylde mere og mere i vores hverdag. Alt peger på at disse emner vil dominere fremtidens forbrugere, og at vi som virksomhed er nødt til at få integreret dette i vores produkter og i vores branding, hvis vi fortsat skal være konkurrencedygtige.

Gruppen kommer til at arbejde med disse emner, og I kommer selv til at prioritere, hvad der skal være fokus på – er det hvordan kommer vi i gang, er det mere tekniske emner, er det forretningsudvikling, branding eller en kombination? Og måske kommer gruppen til at arbejde med emnerne på skift.

De konkrete temaer aftales fra gang til gang for at sikre høj relevans og aktualitet.

Udbytte:

Arbejdsformen bliver at deltagerne sparrer med hinanden, i fællesskab bygger kompetencer og udveksler erfaring fra virksomhederne. Desuden vil vi i fællesskab sikre, at vi får adgang til den nyeste viden om trends, tendenser og effektive værktøjer indenfor området ”FN’s verdensmål”.

Du får adgang til et tæt og fortroligt netværk, hvor I kan inspirere hinanden og hvor der skabes samarbejder med andre, der arbejder med de samme områder, og hvor alle har en tilknytning til den danske lydbranche.

Afvikling: 

Danish Sound Cluster står for alt det praktiske og sikrer en effektiv facilitering, så I kan koncentrere Jer om indholdet og netværket. Der afholdes fire møder årligt i gruppen, og gruppen bestemmer selv formen.

Send din interessetilkendegivelsen til Murielle De Smedt, mds@danishsound.org, og du får besked når der er tilslutning nok, til at vi starter gruppen.

Hvis du vil vide mere om det faglige indhold, status, øvrige netværksgruppemedlemmer, mm., er du velkommen til at kontakte Torben Vilsgaard, tv@danishsound.org eller 2926 0000.

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læse mere om Innovationskraft HER

Hold dig opdateret

Tilmeld vores nyhedsbrev: